Jaarvergadering 2017

  

Speciaalclub voor de Iberische Sierduivenrassen”

Beste SIS lid,

Bij deze willen wij u uitnodigen voor de jaarvergadering zaterdag 22 april in het Kleindiercentrum aan de Marie Heinenweg 15, 2533 SX te den Haag.

De vergadering die je als vereniging verplicht bent om te houden en wij altijd weer proberen te combineren zodat het een leuke en gezellige avond wordt.

Programma:

19:30 Zaal open
20:00 start vergadering

Programma ziet er als volgt uit:

  • Opening en mededelingen
  • Voortgang erkenningen door Marcel Fehling.
  • Kas controle onder leiding van Simon Visser
  • Prijsuitreiking van de EZHSV show, Championshow en clubdag

Pauze: lootjes verkoop

  • Loterij
  • Duivenveiling

Dit jaar zullen wij weer een veilig houden zodat je jouw Spaanse duiven die je over hebt beschikbaar kan stellen voor de overige leden. We zullen alleen Spaanse Duiven veilen. Hiervoor wordt er 10% van de opbrengst berekend voor de clubkas. Uiteraard mag ook de volledige opbrengst worden gedoneerd aan de clubkas.

Vorig jaar hebben wij iets nieuws voor de SIS geïntroduceerd De duivenbon… Vorig jaar was dit een enorm succes dus wij geven hier een vervolg aan.

Fokkers stellen een tegoed bon beschikbaar waarmee hij 1 of 2 jongen van een bepaalt ras aanbiedt. Hier kan tijdens de veiling op geboden worden, de opbrengst van de veiling is voor de clubkas van de SIS. De kans bestaat dus dat de jongen nog niet aanwezig zijn deze avond. Alles gaat in overleg met de fokker die de jongen beschikbaar stelt. Als je een tegoed bon beschikbaar wilt stellen meldt je dan aan bij Kees Mens, menstimmer@gmail.com

Op deze manier kunnen leden aan jongen komen van een bepaald ras of een bepaalde fokker en de club wordt hiermee geholpen in de clubkas.

Als je duiven hebt om te laten veilen deze gaarne van te voren doorgeven aan Patrick Janssen, bij voorkeur via email, zodat wij weten hoeveel kooien we neer moeten zetten. Mocht je informatie hebben over de duif die wilt veilen dan horen wij dat graag, zoals vliegt goed, geeft mooie jongen door etc.
Patrickjanssen75@gmail.com

Mocht je ook andere duiven willen verkopen dan zullen er kooien beschikbaar worden gesteld maar de verkoop dien je zelf te regelen na de vergadering.
Tot 22 april as.

Ook voor deze SIS activiteit geldt als u niet uw contributie heeft voldaan bent u niet uitgenodigd.

Het Bestuur