Clubbericht november 2016

  

S.I.S. Speciaalclub voor de Iberische Sierduivenrassen, clubbericht november.

De voorbereidingen voor onze Clubshow op 30 oktober en de oktobereditie van ons SIS bulletin zijn weer in volle gang. Het SIS bulletin gaat er weer mooi uitzien met veel interessante artikelen en de verslagen van de keuringen van het Allround Kampioenschap. Het is altijd weer een hele klus om die 60 pagina’s te vullen. We hebben een vaste redactie groep die artikels schrijft maar wat zou het mooi zijn als de leden zelf met mooie duivenverhalen komen. Die kunnen overal over gaan: hoe houd jij je duiven, je ras, het vliegen, het showen, het fokken. Zet het op papier en stuur het naar de redactie sis.redactie@gmail.com
Het is altijd leuk als je jouw verhaal in het SISbulletin ziet staan.

Paloma de Clase op het hok

Voor de show hopen we op veel en vooral mooie Spaanse duiven. Er is ook weer een goed gevulde prijzentafel voor de loterij dankzij onze sponsors. Na het bekend maken van de showwinnaars volgt de prijsuitreiking van het Allround Kampioenschap 2016. Ik kan jullie wel vertellen dat het spannend wordt en we een mooie winnaar hebben. Één van de laatste keuringen was bij Arie de Jong die met Paloma de Clase vliegt en dat zag er veelbelovend uit.

Paloma de Clase in vlucht

Dit jaar hebben we een mooi aantal nieuwe leden mogen verwelkomen bij de SIS en we hopen dat ze het naar hun zin hebben in onze mooie club. Het zou ook mooi zijn als er een paar wat duiven inschrijven op onze clubshow en dan ook meedoen aan het Allround kampioenschap 2017! Hoewel er nu geen keuringen meer zijn voor het allround is het raadzaam de duiven te blijven trainen, dus: Keep them Flying!

Bas Mullekes.