Duivenbon 2017

  

Speciaalclub voor de Iberische Sierduivenrassen”

Beste SIS leden,

Om de club meer financiële draagkracht te geven zijn wij op zoek naar manieren om de clubkas te spekken, Ruben Feuerberg is daar ook altijd mee bezig geweest en heeft zijn uiterste best gedaan om dat voor elkaar te krijgen. Maar na een paar dure jaren en adverteerders die niet meer adverteren gaat de clubkas per saldo er niet op voor uit. Alle posten op een rijtje gezet, het SISbulletin 2x per jaar, verschillende prijzen voor tentoonstellingen, Championshow en Allround Kampioenschap, etc. kosten veel geld. Met loterijen en contributie is dat niet altijd kosten dekkend. De clubkas groeit bijna niet!! Als het bestuur al deze activiteiten wil blijven organiseren en ondersteunen moet er wat gebeuren.

Daarom deze oproep!!

Als jij nog geen fokkersadvertentie hebt, kan dat voor € 25,- dit om jouw ras te promoten. Bas Mullekes maakt hem voor jou, of kan je erbij helpen om zo’n advertentie te maken. Een zakelijke advertentie voor jouw bedrijf of werkgever kost € 100,- per jaar met een jaarcontributie inbegrepen, dus contributie hoef jij dan niet te betalen!! Alle advertentie’s worden dit jaar ook op de website geplaatst, dat is nog meer reclame voor jouw ras of bedrijf.

Verder is er de mogelijkheid om een duivenbon te schenken aan de vereniging. Een duivenbon wordt ook bij veel postduivenverenigingen gegeven door fokkers of goede liefhebbers die 1 of meerdere jongen schenken door middel van een bon, die dan per opbod te koop aan andere fokkers of liefhebbers aangeboden word, de opbrengst gaat naar de clubkas. De bonnenverkoop wordt op de jaarvergadering in april gehouden. Zo kan elk lid aan jonge dieren komen en ook de club steunen.

Kees Mens Penningmeester SIS.

Duivenbon .

Naam: ………………………………………………………………….

Adres: ……………………………………………………………………

Plaats-Postcode:………………………………………………………….

Telefoon:…………………………E-Mail:………………………………………

Bied in overleg aan ..… stuks jongen van het jaar 20…..

Ras: …………………………….. Kleur :…………………………………………..

Datum ………………… Handtekening : ……………………………

Verkocht voor € …………… Handtekening Penningmeester : …………………………….